Rendang van kalfswang

Rendang van kalfswang van de bbq met kokosrijst

Het is altijd leuk om een gerecht te stoven op de barbecue. Vlees dat zich daar perfect voor leent en keer wat anders is, zijn kalfswangen. Laat je niet afschrikken…
Lees meer
Eendeborst met sinaasappelglazuur

Eendenborst met sinaasappelglazuur

Dat eendenborst en sinaasappel een goede combinatie is, is al langer bekend. Zo is Canard a l’orange al sinds jaar en dag een bekend recept. Wij hebben een Oosters tintje…
Lees meer
Rib eye met chili kruidenboter

Rib eye met chili kruidenboter

Deze keer geen low en slow, maar quick en high. Als je een keer wat minder tijd hebt voor een uitgebreide barbecue, maar toch een lekker stukje vlees wilt grillen…
Lees meer
Indonesische spareribs

Indonesische spareribs

Voor deze spareribs wijken we uit naar het Verre Oosten. Heerlijk malse en sappige ribbetjes met een zoete smaak. De voorbereiding is eenvoudig door ze in te wrijven met een…
Lees meer
Lamsrack kruidenkorst

Lamsrack met kruidenkorst

Ben je alvast op zoek naar een mooi kerstrecept of een recept om een keer indruk te maken op je gasten? Wij weten zeker dat je met de lamsrack met…
Lees meer
Warmgerookte zalm van de bbq

Warmgerookte zalm van de bbq

Is zalm roken moeilijk? Dat is het zeker niet! Wij zijn naast liefhebbers van een goed stuk vlees ook grote fans van vis. Hoewel de (koud) gerookte zalm bij iedereen…
Lees meer
Thaise hele kip van de BBQ

Thaise hele kip van de bbq

Een hele kip bereiden op de barbecue is eigenlijk niet heel moeilijk. Er komen maar weinig handelingen bij kijken. Je steekt de barbecue aan, brengt het naar de juiste temperatuur…
Lees meer
Coquilles van de bbq

Coquilles van de bbq

Hoewel de meeste parels toch echt in de schelp van een oester gevonden worden, bevat de sint-jakobsschelp een andere parel, de coquille.  Het vlees van de coquille bestaat in principe…
Lees meer
Vegetarische paella van de bbq

Vegetarische paella van de bbq

Paella en vegetarisch zijn twee woorden die niet vaak samen gaan. Laat staan op de barbecue. Paella is een traditioneel Valenciaans recept. Vaak bereid met zeevruchten, chorizo of zelf konijn.…
Lees meer
Caribische spareribs met ananassaus

Caribische spareribs met ananassaus

Met spareribs kun je alle kanten op. Er zijn ontvettend veel sparerib recepten. Op elk continent is het populair. Dit gerecht neemt je mee naar het Caraïbisch gebied. Een mix…
Lees meer