Zomerse salade met gegrilde abrikozen

Zomerse salade met gegrilde abrikozen

Bij een salade denk je misschien niet snel aan fruit als ingrediënt. Toch is het een gouden combinatie. Zeker als het fruit ook nog eens een lekker karamel tintje heeft…
Lees meer
Aardappelen van de bbq

Aardappelen van de bbq

Een van de meest populaire bijgerechten zijn de aardappelen van de barbecue. Het is ontzettend simpel om te maken en je kan er lekker mee variëren. Je kan afwisselen qua…
Lees meer
Asian Sticky Drumsticks

Asian Sticky Drumsticks met barbecuesaus

Wij zijn fan van kip en van de Aziatische keuken. En laat die twee dingen nou net regelmatig bij elkaar samenkomen. De drumsticks marineren we eerst in een simpele marinade.…
Lees meer
Broodje pulled pork van de bbq

Pulled Pork maken: een uitgebreide handleiding

Pulled Pork is populair. Erg populair. Op elk festival kom je wel een stand tegen die pulled pork verkoopt. Ook onder veel barbecue fanaten is het geliefd. Mede door de…
Lees meer
Jalapeños van de bbq

Jalapeños van de bbq (Atomic Buffalo Turds)

Jalapeños van de barbecue zijn een heerlijk hapje voor bij de borrel of als amuse tijdens een culinair avondje. In Amerika worden ze ook wel Atomic Buffalo Turds (ABT) genoemd.…
Lees meer
Short ribs

Short ribs bereiden: alles wat je moet weten

Short ribs bereiden Short ribs worden ook wel de runder spareribs genoemd. Het bereiden van short ribs staat hoog op het lijstje van menig barbecue liefhebber. Dat komt door de…
Lees meer
Zoete aardappel van de bbq

Zoete aardappelen van de bbq

Voor wie een keer iets anders dan gewone aardappelen wilt: zoete aardappelen van de barbecue. Ze zijn een simpel vegetarisch bijgerecht voor bij de barbecue. De zoete aardappel heeft de…
Lees meer
Lamsrack bereiden

Lamsrack met Provençaalse kruiden

De lamsrack heeft een bijzondere intense smaak. Je proeft direct het verschil met rund- of varkensvlees. Het is goed te combineren en eenvoudig te bereiden. Maar waar komt het precies…
Lees meer
Bavette chimichurri

Bavette chimichurri saus

Een bavette is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. Dat is de buikwand van de koe. Hier vind je meer informatie…
Lees meer
Biefstuk Loetje Bali

Biefstuk “Loetje” Bali

Wat ooit begon als café in 1977 is inmiddels uitgegroeid tot een imperium met restaurants door heel het land. Loetje is inmiddels bij het grote publiek bekend en dat is…
Lees meer