5-4-3-2-1 Dry Rub

5-4-3-2-1 Dry Rub

Dit is een super eenvoudig te maken dry rub en heerlijk bij verschillende vleessoorten, zoals varkensvlees en eend. De dry rub heet 5-4-3-2-1, omdat dit staat voor het aantal scheppen…
Lees meer
koffierub

Koffierub

In eerste instantie denk je dat koffie niet past bij vlees, maar niets is minder waar. Deze koffierub geeft een verrassend lekker zoet en kruidige smaak aan het vlees. Ik…
Lees meer
Texaanse chili dry rub

Texaanse chili dry rub

Recept: Texaanse chili dry rub zelf maken Deze Texaanse chili dry rub is ideaal voor elk stuk rundvlees. De chipotle pepers (gerookte jalapeño pepers) geen een nadrukkelijke rooksmaak. Houd je…
Lees meer
Chinees vijfkruidenpoeder

Chinees vijfkruidenpoeder (dry rub)

Recept: Chinees vijfkruidenpoeder Dit kruidenmengsel wordt in China al eeuwenlang gebruikt om varkensvlees en kip mee te marineren. Het is een samenstelling van steranijs, venkelzaadjes, sichuan peper, kaneel en kruidnagel.…
Lees meer
Mediterraanse dry rub

Mediterraanse dry rub

Recept: Mediterraanse dry drub In deze dry rub bestaat uit een combinatie van provençaalse kruiden, Herbes de Provence, met barbecuekruiden. Het kruidenmengels kan gebruikt worden op lam, kip en vis.…
Lees meer
Basis BBQ Rub

Basis BBQ Rub

Basis BBQ Rub zelf maken Deze Basis BBQ Rub gebruik je voor spareribs, schouderkarbonades, kip of steaks. Gebruik 3 tot 5 theelepels per 500 gram vlees. Voor een kip van…
Lees meer