Bavette met rub

Bavette met basis bbq rub

Bavette recept met een basis bbq rub Een bavette is een heerlijk stuk vlees waarbij normaal gesproken peper en zout al voldoende is om erover heen te strooien. Voor de…
Lees meer
Texaanse chili dry rub

Texaanse chili dry rub

Recept: Texaanse chili dry rub zelf maken Deze Texaanse chili dry rub is ideaal voor elk stuk rundvlees. De chipotle pepers (gerookte jalapeño pepers) geen een nadrukkelijke rooksmaak. Houd je…
Lees meer
Chinees vijfkruidenpoeder

Chinees vijfkruidenpoeder (dry rub)

Recept: Chinees vijfkruidenpoeder Dit kruidenmengsel wordt in China al eeuwenlang gebruikt om varkensvlees en kip mee te marineren. Het is een samenstelling van steranijs, venkelzaadjes, sichuan peper, kaneel en kruidnagel.…
Lees meer
Mediterraanse dry rub

Mediterraanse dry rub

Recept: Mediterraanse dry drub In deze dry rub bestaat uit een combinatie van provençaalse kruiden, Herbes de Provence, met barbecuekruiden. Het kruidenmengels kan gebruikt worden op lam, kip en vis.…
Lees meer
Spareribs op de bbq

Spareribs Kansas City Sweet & Smokey

Sparerib recept voor op de bbq Spareribs zijn het barbecuegerecht bij uitstek. Om perfecte spareribs klaar te maken is echt wel wat bereiding nodig. De spareribs moeten namelijk een lange…
Lees meer
Basis bbq saus

Basis BBQ Saus

Basis BBQ saus zelf maken Dit is een traditionele barbecue saus. De saus is zout door de bruine suiker en stroop en heeft een rokerige smaak door het rookaroma. De…
Lees meer
Basis BBQ Rub

Basis BBQ Rub

Basis BBQ Rub zelf maken Deze Basis BBQ Rub gebruik je voor spareribs, schouderkarbonades, kip of steaks. Gebruik 3 tot 5 theelepels per 500 gram vlees. Voor een kip van…
Lees meer
Chimichurrie saus

Chimichurri saus

Chimichurri is een pittige peterselie-knoflooksaus die in Argentinië van oudsher wordt geserveerd bij gegrild vlees. Een traditionele chimichurri bevat uitsluitend peterselie. Op die manier gaat er zeker wel 150 g…
Lees meer