BBQ recepten, Garnalen, Recepten, visgerechten

Pittige garnalen van de barbecue

Pittige garnalen van de bbq

Dit gerecht is super simpel. Makkelijk te bereiden en in 10 minuten klaar. Heerlijk als bijgerecht op tafel. We hebben pikante gerookte paprikapoeder eraan toegevoegd voor een lekker pittig randje.

Pittige garnalen van de barbecue

Voorbereidingstijd5 min
Kooktijd7 min
Totale tijd12 min
Porties: 4 personen
Auteur: Cultiviz

Ingrediënten

  • 30 garnalen
  • 500 ml olie
  • 8 tenen knoflook geperst
  • gerookte paprikapoeder (hot)
  • zout
  • peper
  • citroen in kwartjes

Instructies

  • Maak de barbecue gereed en houd een werktemperatuur aan van 200℃.
  • Verwarm de gietijzeren pan op de grill. Heb je deze niet? Dan kan je ook een overschaal verwarmen.
  • Verwarm olie in de pan. Doe de knoflook en paprikapoeder bij. Voeg ook wat zout en peper toe. Laat het ongeveer 7 minuten staan. Snijd ondertussen de citroen in kwartjes.
  • Haal de pan van de barbecue en pers een kwartje van de citroen over de garnalen.

Volg jij ons al?

Delen:

Laat een bericht achter