Rendang van kalfswang van de bbq met kokosrijst

Rendang van kalfswang

Het is altijd leuk om een gerecht te stoven op de barbecue. Vlees dat zich daar perfect voor leent en keer wat anders is, zijn kalfswangen. Laat je niet afschrikken door de waslijst aan ingrediënten. Dat zijn er inderdaad veel en je ontkomt er niet aan om naar de toko te gaan. Maar, uiteindelijk valt de bereiding best mee.

In dit gerecht gaan we de kalfswangetjes eerst een aantal minuten mooi bruin grillen. Vervolgens fruiten we de bumbu in een gietijzeren pan op de barbecue. Daarna voegen we de kalfswangetjes samen met de overige ingrediënten toe en laten we het geheel 2,5 uur stoven.

We combineren het gerecht met kokosrijst. Heerlijk met de kalfswangen erop.

Kalfswang grillen
1. Kalfswangetjes grillen
Bumbu fruiten
2. Bumbu fruiten
Kalfswang stoven
3. Kalfswang stoven
Rendang van kalfswang met kokosrijst
Rendang van kalfswang met kokosrijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating