Chinese spareribs met barbecuesaus

Beijingse barbecuesaus

Deze zoet-pittige barbecuesaus is heerlijk bij spareribs. Door de hoisinsaus en de honing is het zoet, nootachtig door de sesamolie en pittig door de Sriracha. Beijingse barbecuesaus Voorbereidingstijd10 min Porties:…
Lees meer
Harissa saus zelf maken

Harissa saus zelf maken

Harissa is een bekende Marokkaanse pittige saus. Het is heerlijk bij kipgerechten.…
Lees meer
Basis bbq saus

Basis BBQ Saus

Basis BBQ saus zelf maken Dit is een traditionele barbecue saus. De saus is zout door de bruine suiker en stroop en heeft een rokerige smaak door het rookaroma. De…
Lees meer
Chimichurrie saus

Chimichurri saus

Chimichurri is een pittige peterselie-knoflooksaus die in Argentinië van oudsher wordt geserveerd bij gegrild vlees. Een traditionele chimichurri bevat uitsluitend peterselie. Op die manier gaat er zeker wel 150 g…
Lees meer