Warmgerookte zalm van de bbq

Warmgerookte zalm van de bbq

Is zalm roken moeilijk? Dat is het zeker niet! Wij zijn naast liefhebbers van een goed stuk vlees ook grote fans van vis. Hoewel de (koud) gerookte zalm bij iedereen…
Lees meer
Coquilles van de bbq

Coquilles van de bbq

Hoewel de meeste parels toch echt in de schelp van een oester gevonden worden, bevat de sint-jakobsschelp een andere parel, de coquille.  Het vlees van de coquille bestaat in principe…
Lees meer
Pittige garnalen van de bbq

Pittige garnalen van de barbecue

Dit gerecht is super simpel. Makkelijk te bereiden en in 10 minuten klaar. Heerlijk als bijgerecht op tafel. We hebben pikante gerookte paprikapoeder eraan toegevoegd voor een lekker pittig randje.…
Lees meer
Zeebaars in zoutkorst

Zeebaars in zoutkorst (bbq of oven)

Dit gerecht brengt een smaak naar boven die je niet verwacht. Het is echt een super lekker gerecht dat ook nog eenvoudig te maken is. Het ziet er ingewikkeld uit,…
Lees meer
Oosterse spicy zalm van de barbecue

Oosterse spicy zalm van de barbecue

Al meerdere keren hebben we deze zalm geserveerd aan het bezoek. Elke keer weer horen we hoe lekker de zalm smaakt. De sriracha chilisaus geeft het een lekker pikant tintje.…
Lees meer