Zoete rookrub

Zoete rookrub

Deze zoete rookrub zorgt, zoals zijn naam al doet vermoeden, voor een zoete en rokerige smaak. Het is te gebruiken voor diverse soorten vlees, zowel rund- als varkensvlees. Daarnaast is het ook heerlijk bij kip.

Zoete rookrub

Deze dry rub zorgt voor een zoete en rokerige smaak aan rund- of varkensvlees.
Kooktijd10 min
Porties: 250 gr
Auteur: Cultiviz

Ingrediënten

  • 50 gr zeezout grof
  • 30 gr kristalsuiker
  • 30 gr gerookte-paprikapoeder
  • 30 gr paprikapoeder
  • 20 gr bastardsuiker
  • 10 gr gerookt zout
  • 2 el zwarte peper versgemalen
  • 2 el chilipoeder
  • 2 tl mosterpoeder
  • 1 tl gemalen koffie
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1/2 tl pimentpoeder
  • 1/2 tl cayennepeper

Instructies

  • Doe alle ingrediënten in een kom roer ze goed door elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating