Resultaat 1–18 van de 28 resultaten wordt getoond

Vanaf:  3,40
Vanaf:  3,65
Vanaf:  5,15
 9,15

Online verse vis kopen

Ben je op zoek naar vers en kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat wij samen werken met een horeca visboer, bestel je bij ons online verse vis van restaurantkwaliteit. 

Wij zorgen ervoor dat de vis vers en gekoeld de volgende dag bij je wordt thuisbezorgd. Het wordt zorgvuldig ingepakt in recyclebaar verpakkingsmateriaal. 

Waar komt ons vis vandaan?

Wij werken samen met een horeca visboer. Hierdoor bestel je vis van restaurantkwaliteit bij ons. Daar komt bij dat we het ook nog eens vers de volgende dag bij je kunnen thuis bezorgen. 

De vis kopen zij direct van de visafslag. Dit betekent dat zij alle vis vers binnenkrijgen. 

Wat voor vis kun je online bestellen?

Op dit moment verkopen wij een selectie hele vissen en visfilets. Ben je op zoek naar een bepaald soort vis en staat deze er niet tussen, neem dan contact met ons op. 

Hoe wordt jouw vis thuisbezorgd?

Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, wordt de vis vers vacuum verpakt. Vervolgens wordt het gekoeld verpakt in een recyclebaar verzenddoos en wordt het de volgende dag bij je thuisbezorgd. 

De vis die je bij ons koopt wordt zorgvuldig ingepakt door ons. Hiervoor gebruiken we een milieuvriendelijke en recyclebare verpakking en gekoeld bij je thuisbezorgd.

Om die reden gebruiken we geen piepschuimen dozen (EPS), maar kartonnen dozen die je kunt hergebruiken of bij het oud papier kunt zetten.

De dozen worden voorzien van dubbelwandig isolatiemateriaal. Ook die kun je bij het oud papier zetten.

Verder worden er in de dozen coolpacks gestopt om de vis gekoeld te houden. Deze zijn gevuld met een natuurlijke gel die lang een lage temperatuur kunnen vasthouden.