Vlees

Resultaat 1–18 van de 54 resultaten wordt getoond

Vanaf:  1,45
Vanaf:  1,45
Vanaf:  1,45
Vanaf:  1,65
Vanaf:  1,70

BBQ vlees

Procureurlapje

 1,95
Vanaf:  2,00
Vanaf:  2,05

Gehakt

Rundergehakt

Vanaf:  2,25

Varkensfilet

Duroc Filetlapje

 2,75
Vanaf:  2,80

BBQ vlees

Kalfsoester

Vanaf:  2,95

BBQ vlees

Kalfsentrecôte

Vanaf:  3,10

Drumsticks

Kipdrumsticks

Vanaf:  3,25

BBQ vlees

Kipvleugels

Vanaf:  3,25

BBQ vlees

Kalfssukade

Vanaf:  3,25
Vanaf:  3,55
Vanaf:  3,70

Online vlees bestellen

Bij ons kun je premium stukken online vlees bestellen. Op dit moment bieden wij een heerlijke selectie aan van varkensvlees en rundvlees.

Zo vind je bij ons vlees dat uit verschillende delen van de wereld komt. Afkomstig van verschillende rassen die weer een andere voeding hebben gehad. Hierdoor kunnen we een divers assortiment aanbieden, waardoor jij thuis kunt genieten van vlees van horecakwaliteit. Kijk hieronder snel verder!

Waar komt ons vlees vandaan?

Wij werken samen met een horecaslager. Hierdoor bestel je vlees van restaurantkwaliteit bij ons. Daar komt bij dat we het ook nog eens vers de volgende dag bij je kunnen thuis bezorgen. 

Het vlees kopen zij in bij geselecteerde leveranciers. We zijn op zoek gegaan naar leveranciers van verantwoord en kwalitatief goed vlees. Dat houdt in dat we op zoek zijn gegaan naar vlees afkomstig van stress- en hormoonvrije dieren.

Vlees van bijvoorbeeld runderen die op uitgestrekte graslanden vrij hebben rondgelopen en natuurlijk zijn gevoed. Wat natuurlijk allemaal ten goede komt aan de smaak.

Ons vlees komt uit Argentinië, Verenigde-Staten, Spanje, Canada en Duitsland.

Wat voor vlees kun je online bestellen?

Wij verkopen premium stukken vlees van het rund en het varken. Je kunt bij ons kleine steaks maar ook grote stukken vlees kopen. Dus voor de echte pitmasters hebben we genoeg bbq vlees.

Ga je voor het rund? Dan hebben wij zowel gras- als graangevoerde stukken. Zo is er voor ieder wat wils.

Hoe wordt jouw vlees thuisbezorgd?

Het vlees dat je bij ons koopt wordt zorgvuldig ingepakt door ons. Hiervoor gebruiken we een milieuvriendelijke en recyclebare verpakking en gekoeld bij je thuisbezorgd.

Om die reden gebruiken we geen piepschuimen dozen (EPS), maar kartonnen dozen die je kunt hergebruiken of bij het oud papier kunt zetten.

De dozen worden voorzien van dubbelwandig isolatiemateriaal. Ook die kun je bij het oud papier zetten.

Verder worden er in de dozen coolpacks gestopt om het vlees gekoeld te houden. Deze zijn gevuld met een natuurlijke gel die lang een lage temperatuur kunnen vasthouden.

Eet minder maar beter vlees

Dat is een principe waar wij voor staan. Eet vlees van hogere kwaliteit, maar eet hier wel minder van. Het is belangrijk om met zijn allen minder vlees te eten.

We zijn ons ook bewust van de effecten van de vee-industrie op het milieu. Daarnaast geven wij om het welzijn van de dieren. Dit heeft ertoe geleid dat wijzelf alleen in het weekend verantwoord en kwalitatief goed vlees eten.

Dus als we dan vlees kopen, laat het dan verantwoord en van goede kwaliteit zijn. Verantwoord vlees komt van dieren die vrij hebben rondgelopen. Bovendien heeft dit ook nog effect op de kwaliteit. Dieren die vrij hebben rondgelopen bouwen andere spieren op dan intensief gefokte dieren. 

Daarnaast is het vlees van stressvrije dieren ook van hogere kwaliteit. Bij stressvolle dieren komen hormonen vrij die de smaak veranderen, de houdbaarheid en de kleur van het vlees. 

Maak keuzes die jij belangrijk vindt omtrent het ras, de voeding en het welzijn van het dier en bepaal wat jij hier voor over hebt.