1. Plaats bestelling
Bestellen is simpel. Kies een product en plaats het in je winkelmand.
Bestel je voor 15.00 uur, dan heb je het de volgende dag in huis.
2. De specialist komt in actie
Wij werken samen met verschillende horecaspecialisten. Hierdoor kunnen wij het vlees en vis vers en gekoeld bij je bezorgen. Een aantal producten zijn bevroren.
De dag nadat je hebt besteld, gaat de specialist te werk en vacumeert de stukken vlees en vis.
3. Wacht op bestelling
Je bestelling wordt zorgvuldig gekoeld of bevroren ingepakt.
Wij leveren op elke werkdag tussen 17.00 – 22.00.
Onze producten
Minder maar beter vlees
We hoeven niet elke dag vlees te eten. Als flexitariërs eten wij alleen vlees in het weekend. Als we dan vlees eten, is het verantwoord en van premium kwaliteit. Dat vind je dan ook terug in het assortiment.
Zo komt ons vlees van runderen die vrij hebben rondgelopen. Het stressvrije leven bevordert de kwaliteit van het vlees. En dat proef je terug.