Over ons

Cultiviz staat voor een Bourgondische levensstijl, oftewel genieten in het leven.

De wereld heeft zoveel moois te bieden. De diversiteit aan natuur, de verschillende culturen, maar natuurlijk ook de variatie op culinair gebied. We nemen je mee op een culturele en culinaire reis. Dit doen we aan de hand van persoonlijke reisverhalen en kennis en ervaring op het gebied van eten.

Verleg grenzen. Verbreed je horizon. Ontmoet de wereld.

Travel

Alle reisverhalen zijn uit eigen hand geschreven. Als reisliefhebbers willen wij zoveel mogelijk van de wereld zien en daar zijn we ook aardig mee op weg. Door het delen van onze ervaringen geven we je inzicht in alles wat de wereld te bieden heeft. Aangevuld met bruikbare tips, kom je goed beslagen ten ijs bij je volgende reisbestemming.

Food

Wij zijn liefhebbers van vlees en spelen graag met de barbecue. Dat wil niet zeggen dat wij carnivoren zijn. Wij genieten van een kwalitatief goed stuk vlees dat met zorg bereid is.
Daarnaast zijn wij amateurs. Alles wat we hier vertellen komt uit kennis die we hebben opgedaan door veel met vlees te werken en er over te lezen. Experimenteer vooral ook zelf.

Minder maar beter vlees
Hoewel het misschien vreemd klinkt als vleesliefhebbers, geven wij om het welzijn van de dieren. Daarnaast zijn wij ons bewust van de effecten van de vee-indistrie op het milieu. Dit heeft er toe geleid dat wij alleen in het weekend verantwoord vlees eten. Dit betekent dat wij geen vlees in de supermarkt kopen, maar bij kwalitatieve speciaalzaken.

Weet wat je eet
Wij vinden het belangrijk te weten wat je eet en proberen daarom verschillende soorten stukken vlees te beschrijven. Daarnaast verbreedt het ook je kennis, waardoor je minder bekende, maar zeer smaakvolle stukken vlees leert kennen.

Volg jij ons al?

Delen: