Over ons

Cultiviz is een platform voor de Bourgondische levensstijl. We delen veel recepten, informatie over eten maar ook reisverhalen.

Een Bourgondische levensstijl.

Dat klinkt als genieten van het leven? Klopt, dat is ook waar wij voor staan: een Bourgondische levensstijl. We houden van lekker eten, drinken en reizen. We vinden het leuk om lekker uitgebreid te koken voor familie en vrienden.

Daarnaast reizen we graag de wereld rond om kennis te maken met nieuwe culturen en culinaire verrassingen. Deze ervaringen delen we graag met jullie.

Minder maar beter vlees.

We spelen graag met de barbecue. Daarom vind je veel barbecuerecepten op onze website. Vanzelfsprekend vallen door ook recepten met vlees onder. Dat wil niet zeggen dat wij carnivoren zijn. Wij genieten van een kwalitatief goed stuk vlees dat met zorg bereid is.

Hoewel het misschien vreemd klinkt als vleesliefhebbers, geven wij om het welzijn van de dieren. Daarnaast zijn wij ons bewust van de effecten van de vee-industrie op het milieu. Dit heeft ertoe geleid dat wij alleen in het weekend verantwoord vlees eten. We staan dus echt achter minder maar beter vlees.

Cultiviz staat voor een Bourgondische levensstijl.