Black Angus Bavette Argentinië

Vanaf:  23,54

Wissen
  • Gratis verzending boven €75
  • Levering op woensdag en donderdag tussen 17.00 - 22.00
  • Zorgvuldig verpakt, bevroren geleverd

Vlees met structuur en smaak, dat is bavette! De bavette is een bekend stuk vlees in Nederland geworden en het is een heerlijke steak. Het wordt gesneden uit de vang van het rund en wordt daarom in het Nederlands ook wel vanglap genoemd.

Ras: Black Angus
Voeding: Graangevoerd
Land: Argentinië

Vlees met structuur en smaak, dat is bavette! De bavette is een bekend stuk vlees in Nederland geworden en het is een heerlijke steak. Het wordt gesneden uit de vang van het rund en wordt daarom in het Nederlands ook wel vanglap genoemd.

Bavette is werkvlees en heeft lange vezels. Dit betekent dat het wat grover van structuur is en wat meer bite heeft. Tegelijkertijd is het ook een smaakbom!

Het vlees is super geschikt om als steak te bereiden, maar door de grove structuur is het ook heerlijk om er steak tartare van te maken.

Onze bavette is afkomstig van Black Angus rundereren. Hierdoor heb je net wat meer marmering en dat zorgt voor nog meer smaak.

Herkomst

Argentinië

Ras

Black Angus

Voeding

Graangevoerd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Angus Bavette Argentinië” te beoordelen

Recepten met bavette