Black Angus Bavette Argentinië

(1 klantbeoordeling)

Dit product is momenteel niet op voorraad.

  • Gratis verzending vanaf €75 (Cuijk en omstreken €25)
  • Voor 15.00 uur besteld, de volgende avond in huis

Vlees met structuur en smaak, dat is bavette! De bavette is een bekend stuk vlees in Nederland geworden en het is een heerlijke steak. Het wordt gesneden uit de vang van het rund en wordt daarom in het Nederlands ook wel vanglap genoemd en in het Engels ook wel flank steak.

Ras: Black Angus
Voeding: graangevoerd
Land: Argentinië
Conditie: bevroren

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,
Beschrijving

Vlees met structuur en smaak, dat is bavette! De bavette is een bekend stuk vlees in Nederland geworden en het is een heerlijke steak. Het wordt gesneden uit de vang van het rund en wordt daarom in het Nederlands ook wel vanglap genoemd en in het Engels ook wel flank steak.

Bavette is werkvlees en heeft lange vezels. Dit betekent dat het wat grover van structuur is en wat meer bite heeft. Tegelijkertijd is het ook een smaakbom!

Het vlees is super geschikt om als steak te bereiden, maar door de grove structuur is het ook heerlijk om er steak tartare van te maken.

Onze bavette is afkomstig van Black Angus rundereren. Hierdoor heb je net wat meer marmering en dat zorgt voor nog meer smaak.

Extra informatie
Herkomst

Argentinië

Ras

Black Angus

Voeding

Graangevoerd

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Black Angus Bavette Argentinië

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
  1. Jesse Boeijen (geverifieerd)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    De bavette rollade met chimichurri was heerlijk, een echte aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recepten met bavette