Black Angus Dikke Lende Argentinië

 49,80

Wissen
  • Gratis verzending vanaf €75 (Cuijk en omstreken €25)
  • Voor 15.00 uur besteld, de volgende avond in huis

Deze dikke lende van het black angus rund is een prachtig stuk rundvlees dat afkomstig is uit de achtervoet. De dikke lende is een heerlijk mals stuk vlees. Samen met de dunne lende komt het uit de achterzijde van het rund.

Ras: Black Angus
Voeding: grasgevoerd
Land: Argentinië
Conditie: bevroren

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,
Beschrijving

Deze dikke lende van het black angus rund is een prachtig stuk rundvlees dat afkomstig is uit de achtervoet. De dikke lende is een heerlijk mals stuk vlees. Samen met de dunne lende komt het uit de achterzijde van het rund. Ondanks de zachtheid, heeft het toch een rijke smaak. De dikke lende leent zich uitstekend om te versnijden tot rump steaks, biefstuk of een heerlijk braadstuk.

Black Ranch

Black Ranch

 

Kwaliteit heeft een naam: Black Ranch. Al jarenlang zijn de kolen van Black Ranch de vriend van iedere BBQ’er. Er komen echter niet alleen kolen van het Argentijnse label.

Black Ranch heeft een eigen ranch waar zij al jarenlang Black Angus runderen fokken op de Argentijnse pampa’s. Dit zijn uitgestrekte weilanden waar de runderen rondlopen in de vrije natuur. Ieder rund heeft meer dan een hectare ruimte om te grazen en voedt zich met vers gras van de pampa’s.

Dat maakt het vlees van Black Ranch ook zo mooi. Kwaliteit is niet alleen uit te drukken in smaak, maar vooral in de manier hoe een product tot stand is gekomen. Hoe gelukkiger het dier, des te beter is de kwaliteit van het vlees. Dat is de gedachtegang van Black Ranch.

Extra informatie
Herkomst

Argentinië

Ras

Black Angus

Voeding

Grasgevoerd

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Angus Dikke Lende Argentinië” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *