Black Angus Dunne Lende Argentinië

 126,00

Wissen
  • Gratis verzending vanaf €75 (Cuijk en omstreken €25)
  • Voor 15.00 uur besteld, de volgende avond in huis
  • Rechtstreeks van de horecaspecialist bij jou thuis
Trust dadge

Deze dunne lende van Black Ranch is precies wat je van een Black Angus mag verwachten; een mooie marmering en een heerlijk randje vet dat bijdraagt aan de uitgesproken smaak.

Ras: Black Angus
Voeding: grasgevoerd
Land: Argentinië
Conditie: bevroren

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,
Beschrijving

Deze dunne lende van Black Ranch is precies wat je van een Black Angus mag verwachten; een mooie marmering en een heerlijk randje vet dat bijdraagt aan de uitgesproken smaak.

De runderen van Black Ranch grazen vrij in de Argentijnse weides en dat proef je terug. De entrecôte leveren wij als complete dunne lende. Hierdoor is het bij uitstek een mooi stuk om te portioneren of om er bife de tira van te maken.

Black Ranch

Black Ranch

 

Kwaliteit heeft een naam: Black Ranch. Al jarenlang zijn de kolen van Black Ranch de vriend van iedere BBQ’er. Er komen echter niet alleen kolen van het Argentijnse label.

Black Ranch heeft een eigen ranch waar zij al jarenlang Black Angus runderen fokken op de Argentijnse pampa’s. Dit zijn uitgestrekte weilanden waar de runderen rondlopen in de vrije natuur. Ieder rund heeft meer dan een hectare ruimte om te grazen en voedt zich met vers gras van de pampa’s.

Dat maakt het vlees van Black Ranch ook zo mooi. Kwaliteit is niet alleen uit te drukken in smaak, maar vooral in de manier hoe een product tot stand is gekomen. Hoe gelukkiger het dier, des te beter is de kwaliteit van het vlees. Dat is de gedachtegang van Black Ranch.

Extra informatie
Herkomst

Argentinië

Ras

Black Angus

Voeding

Grasgevoerd

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Angus Dunne Lende Argentinië” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *