Black Angus Picanha Argentinië

Vanaf:  30,41

Wissen
  • Gratis verzending boven €75
  • Levering op woensdag en donderdag tussen 17.00 - 22.00
  • Zorgvuldig verpakt, bevroren geleverd

Picanha (staartstuk), vroeger onbekend, maar ondertussen door iedereen geliefd. Het wordt gesneden van de achterzijde van het rund en wordt in het Nederlands ook wel staartstuk genoemd. Het vlees kenmerkt zich door een mooie vetkap, dit geeft veel smaak af aan het vlees.

Ras: Black Angus
Voeding: Grasgevoerd
Land: Argentinië

Picanha (staartstuk), vroeger onbekend, maar ondertussen door iedereen geliefd. Van origine komt de picanha uit Brazilië. Het wordt daar meestal als steak gesneden en op een spies boven het vuur of kolen gegaard.

De picanha wordt gesneden van de achterzijde van het rund en wordt in het Nederlands ook wel staartstuk genoemd. Het vlees kenmerkt zich door een mooie vetkap, dit geeft veel smaak af aan het vlees. Het is perfect om als één stuk op de barbecue te bereiden. Ook is het super lekker om er losse steak van te snijden.

Onze picanha van Black Ranch is afkomstig van Black Angus runderen. Hierdoor heeft het vlees een uitstekende marmering en haal je een stukje kwaliteit in huis.

Black Ranch

Black Ranch

 

Kwaliteit heeft een naam: Black Ranch. Al jarenlang zijn de kolen van Black Ranch de vriend van iedere BBQ’er. Er komen echter niet alleen kolen van het Argentijnse label.

Black Ranch heeft een eigen ranch waar zij al jarenlang Black Angus runderen fokken op de Argentijnse pampa’s. Dit zijn uitgestrekte weilanden waar de runderen rondlopen in de vrije natuur. Ieder rund heeft meer dan een hectare ruimte om te grazen en voedt zich met vers gras van de pampa’s.

Dat maakt het vlees van Black Ranch ook zo mooi. Kwaliteit is niet alleen uit te drukken in smaak, maar vooral in de manier hoe een product tot stand is gekomen. Hoe gelukkiger het dier, des te beter is de kwaliteit van het vlees. Dat is de gedachtegang van Black Ranch.

Herkomst

Argentinië

Ras

Black Angus

Voeding

Grasgevoerd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Angus Picanha Argentinië” te beoordelen

Recepten met picanha