Black Angus Tri-tip Argentinië

Vanaf:  14,57

Wissen
  • Gratis verzending boven €75
  • Levering op woensdag en donderdag tussen 17.00 - 22.00
  • Zorgvuldig verpakt, bevroren geleverd

Iets minder bekend, maar daardoor niet minder geliefd. De Tri-Tip is een stuk rundvlees dat nog relatief onbekend is. De meeste fanatieke barbecueliefhebbers zullen het echter zeker kennen.

Ras: Black Angus
Voeding: Grasgevoerd
Land: Argentinië

Iets minder bekend, maar daardoor niet minder geliefd. De Tri-Tip is een stuk rundvlees dat nog relatief onbekend is. De meeste fanatieke barbecueliefhebbers zullen het echter zeker kennen.

In het Nederlands wordt het ook wel ezeltje, maminha of liesstuk genoemd. Het is een heerlijk stuk rundvlees dat naast een mooie marmering, ook een mooie bite heeft. De tri-tip is net als de picanha een “cut” dat vooral in Brazilië bekend is. Daar is de tri-tip namelijk net zo bekend als de biefstuk voor ons is.

Onze tri-tip van Black Ranch komt van Black Angus runderen, Hierdoor heeft het vlees een nog betere marmering en smaak. Daarnaast is het vlees, net als de picanha, voorzien van een mooie vetkap. Die vetkap geeft bij het bereiden op de barbecue een rijke smaak.

Let wel op! Bij de tri-tip verlopen de vezels (de draadjes in het vlees) ongeveer halverwege het stuk. Hier moet je het dus anders snijden om tegen de draad in te blijven snijden. Meer informatie vind je op tri-tip bereiden.

Black Ranch

Black Ranch

 

Kwaliteit heeft een naam: Black Ranch. Al jarenlang zijn de kolen van Black Ranch de vriend van iedere BBQ’er. Er komen echter niet alleen kolen van het Argentijnse label.

Black Ranch heeft een eigen ranch waar zij al jarenlang Black Angus runderen fokken op de Argentijnse pampa’s. Dit zijn uitgestrekte weilanden waar de runderen rondlopen in de vrije natuur. Ieder rund heeft meer dan een hectare ruimte om te grazen en voedt zich met vers gras van de pampa’s.

Dat maakt het vlees van Black Ranch ook zo mooi. Kwaliteit is niet alleen uit te drukken in smaak, maar vooral in de manier hoe een product tot stand is gekomen. Hoe gelukkiger het dier, des te beter is de kwaliteit van het vlees. Dat is de gedachtegang van Black Ranch.

Herkomst

Argentinië

Ras

Black Angus

Voeding

Grasgevoerd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Angus Tri-tip Argentinië” te beoordelen

Recepten met tri-tip