Home > Recepten > Hollandse gerechten
Zeewolf heeft zijn naam te danken aan zijn niet zo aantrekkelijke uiterlijk met een gebit [...]
In dit gerecht bakken we de entrecôte in zijn eigen kaantjes. We serveren het met [...]
Deze aardappelsalade is perfect als bijgerecht voor bij je barbecue, maar gebruik het zeker ook [...]
De chateaubriand is het dikke middengedeelte van de ossenhaas of runderhaas. Zou je dit luxe [...]
Het Franse entrecôte klinkt natuurlijk veel mooier dan het Nederlandse woord dunne lende. Kenmerkend aan [...]
Deze makreelsalade is een vullende maaltijd met boontjes en krieltjes. We combineren de maaltijdsalade met [...]
Een heerlijk mals stukje varkenshaas. De varkenshaas bakken we eerst mooi bruin in de pan. [...]
In de volksmond worden de woorden kotelet en karbonade vrijwel altijd door elkaar gehaald. Wil [...]
Vraag een Vlaming hoe hij het liefste z’n mosselen eet en hij zal zeggen “gekookt [...]
Wil je eens een keer een totaal andere manier van gekookte mosselen proeven, dan is [...]