Home > Recepten > Hoofdgerechten
Heilbot is een platvis die enorm groot kan worden, exemplaren van 3 meter lang bij [...]
In dit recept bereiden we de côte de boeuf op de barbecue. We serveren het [...]
Spareribs, baby back ribs, ribbetjes of krabbetjes. Het zijn maar een paar namen voor het [...]
In dit gerecht bakken we de entrecôte in zijn eigen kaantjes. We serveren het met [...]
Lamsnek, ook wel lamsprocureur genoemd is een uiterst mals stukje vlees dat zoals de naam [...]
De chateaubriand is het dikke middengedeelte van de ossenhaas of runderhaas. Zou je dit luxe [...]
De tournedos wordt gesneden uit de ossenhaas, ook wel de filet genoemd en is één [...]
Het Franse entrecôte klinkt natuurlijk veel mooier dan het Nederlandse woord dunne lende. Kenmerkend aan [...]
Van alle steaks spreekt de tomahawk het meest tot de verbeelding. Dat komt zeer zeker [...]
Een klassieker onder de klassiekers: de pizza Margherita. In dit recepten nemen we je mee [...]