Home > Recepten > Vlees gerechten
In dit recept bereiden we de côte de boeuf op de barbecue. We serveren het [...]
Spareribs, baby back ribs, ribbetjes of krabbetjes. Het zijn maar een paar namen voor het [...]
In dit gerecht bakken we de entrecôte in zijn eigen kaantjes. We serveren het met [...]
Lamsnek, ook wel lamsprocureur genoemd is een uiterst mals stukje vlees dat zoals de naam [...]
De chateaubriand is het dikke middengedeelte van de ossenhaas of runderhaas. Zou je dit luxe [...]
De tournedos wordt gesneden uit de ossenhaas, ook wel de filet genoemd en is één [...]
Het Franse entrecôte klinkt natuurlijk veel mooier dan het Nederlandse woord dunne lende. Kenmerkend aan [...]
Van alle steaks spreekt de tomahawk het meest tot de verbeelding. Dat komt zeer zeker [...]
Als er één woord is dat past bij de Italiaanse keuken dan is het wel [...]
Een heerlijk mals stukje varkenshaas. De varkenshaas bakken we eerst mooi bruin in de pan. [...]