Home > Recepten > Voorgerechten > Voorgerechten vis
Zeewolf heeft zijn naam te danken aan zijn niet zo aantrekkelijke uiterlijk met een gebit [...]
Ceviche komt oorspronkelijk uit Peru en is een heel bijzondere bereiding waarbij het zure sap [...]
Coquilles zijn het vlees van de Sint-Jakobsschelp. “Coquille” betekent schelp in het Frans en is [...]
Met een tostada of taco kun je verschillende kanten op. Je kunt het beleggen met [...]
Hollandaisesaus, ook wel botersaus genoemd, is een vrij veelzijdige saus die van oorsprong uit Frankrijk [...]
Hoewel het er misschien op lijkt, hoef je in Oostenrijk of Duitsland een flammkuchen geen [...]
We kennen allemaal de steak tartaar. Die wordt meestal van bavette of ossenhaas gemaakt. Het [...]
Het was voor ons sowieso de eerste keer dat we oesters bereidden op de barbecue. [...]
Hoewel de meeste parels toch echt in de schelp van een oester gevonden worden, bevat [...]